Tag: Aiden Pearce

Shihni prapaskenat e Watch Dogs Legion Bloodline
Një vështrim në prapaskenë të zgjerimit të ardhshëm të Bloodline të Watch Dogs Legion u jep fansave një vështrim më të afërt të protagonistëve që kthehen Aiden Pearce dhe Wrench. Titulli nga Ubisoft, i cili filloi në tetor 2020, është…
Watch Dogs: Legion do të rikthejë protagonistin e serive të Watch Dogs
Aiden Pearce, nga loja origjinale e Watch Dogs do të shtohet në Legion pas lançimit. Videoja që tregoi Ubisfot Forward për Watch Dogs: Legion nuk na tregoi ndonjë gjë që nuk e kishim parë deri më tani më parë, por…