Free2Play | Agents: Biohunter vjen në Early Access dhe Amazon do të lançojë Crucible
Këtë javë, Agents: Biohunter erdhi në early access në Steam, ndërkohë që Amazon zbuloi datën e lançimit të lojës të tyre më të re, Crucible. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Crucible - 0:15 Valorant - 1:08…