Tag: agatha

Marvel sapo vonoi një sërë filmash, duke përfshirë “Doctor Strange 2” dhe “Thor 4”
Marvel ka ndryshuar pak axhenden e publikimit të filmave, duke vonuar shumë nga projektet e ardhshme në shkallë të ndryshme. Nëse jeni të njohur me Marvel Cinematic Universe, atëherë mund ta dini se sa saktësisht Disney e ka planifikuar të…