Tag: Agame of thrones: the board game edition digital

Epic Games Store zbulon lojërat e ardhshme falas
Me përfundimin e Epic Mega Sale, promovimi i lojërave falas në Epic Games Store ka marrë fund dhe i është rikthyer punës si zakonisht. Çfarë do të thotë kjo është se ndërsa përdoruesit e Epic Games Store nuk kanë më…