RoboCop do të vijë në Mortal Kombat 11 në expansion-in e Aftermath
Mortal Kombat 11: Aftermath është një expansion i njoftuar së fundmi që do të vazhdojë hsitorinë kryesore të lojës, me një fokus specifik në personazhe si Sheeva, Fujin dhe Nightwolf. Kjo është interesante, por pjesa më e bukur për Aftermath…