Nëse keni një AFK, do të penalizoheni më pak në League of Legends
Riot do të sjellë ndryshime për ndeshjet ku ju keni një lojtar AFK në ekip League of Legends ka mjaft probleme me lojtarët që dalin AFK në mes të ndeshjes dhe e lënë ekipin e tyre në disavantazh. Për ta…
Këta janë kampionët që dalin më shpesh AFK në League of Legends
Nuk mund të mungonte Yasuo në këtë listë Pas një sezoni mjaft argëtues ranked në League of Legends, janë zbuluar pesë kampionët të cilët dalin më shpesh AFK në lojëra. Në këtë listë ka disa emra të cilët nuk priteshin,…