Rick & Morty: Season 5 Promo sugjeron udhëtimin mes dimensioneve pa portal gun
Sezoni i pestë i Rick and Morty mund të jetë larg, por ka marrë promon e tij të parë dhe ju ka ofruar fansave provë të udhëtimit në kohë pa patur portal guns. Rick and Morty i Dan Harmon dhe…
Anime e Shenmue është duke u punuar tek Crunchyroll dhe Adult Swim
Shenmue do të vijë tek Adult Swim në SHBA dhe në Crunchyroll për shtetet e tjera Crunchyroll dhe Adult Swim kanë njoftuar se ata po punojnë në një anime të bazuar tek seria e lojërave Shenmue. Anime do të ketë…
Ja se kur do të dalë episodi i rradhës i Rick and Morty, si dhe episodet e mbetura
Jo shumë kohë tashmë para se të dalë episodi 8 i Rick and Morty Season 4. Të dielën, më 17 maj është data kur episodi do të dalë në SHBA, në saktësisht 11:30 PM Easter (05:30 me orë shqiptare) në…
Traileri i sezonit 4 të Rick and Morty konfirmon datën e lëshimit
Jo nuk është gënjeshtër 1 prilli Më në fund: traileri i ri i Rick dhe Morty sezonit 4 ka bërë pothuajse të pamundurën, dhe zbuloi se kur do të shikojmë pesë episodet e fundit të sezonit aktual. Seriali i Adult…
Rick and Morty sjell një fragment anime gjatë Toonami
Toonami është padyshim një nga arsyet kryesore përse anime sot është kaq e njohur dhe e pëlqyer dhe Adult Swim sjell shumë nga animet më të mëdha në rrjetin e tij televiziv. Shpesh herë ka edhe raste personalizimi për të…
Teaser-i i ri i Rick and Morty vendos Morty në një videolojë
A do e luanit një videolojë të tillë? Ende në pritje të një date të rikthimit të Season 4 të Rick and Morty, adresa zyrtare e serialit në Twitter ka pastuar një teaser që mund të përshkruhet si një nga…
Kur do të rikthehet sezoni 4 i Rick and Morty?
Aktorja që dublon Summer thotë se seritë e mbetura do të vijnë "së shpejti". Jemi në 2020, ndaj është e natyrshme që e gjithë vëmendja të kalojë në datën e kthimit të sezonit të 4 të Rick and Morty. Me…