Tag: Adriana Chechik

Pse u bë ban Adriana Chechik nga Twitch?
Adriana Chechik u bë ban nga Twitch, dhe fansat e saj po pyesin pse. Chechik ishte një partner i njohur i Twitch. Chechik transmetoi dje në Twitch për 10 orë, duke përfshirë atë teksa luante video lojëra dhe duke biseduar…