Tag: adi shankar

2 seriale të Far Cry po vijnë në Netflix
Ubisoft dhe Netflix të premten ndanë një vështrim të parë rreth një serie të re të bazuar në Far Cry dhe njoftuan se një tjetër do të debutojë në shërbimin streaming. Seriali One Far Cry është një anime e bazuar…