Tag: Adam Mosser

NFT po vijnë në Instagram këtë javë
Instagram njoftoi disa kohë më përpara se ata do të suportonin NFT dhe gjithashtu do të përpiqeshin t’i përfshinin edhe në platformë. Dhe më në fund NFT po vijnë në Instagram këtë javë. Njoftimi vjen nga drejtuesi i Instagram, Adam…
Instagram po rikthen feeds kronologjike
E mbani mend kur Instagrami shkatërroi feeds e të gjithëve duke zëvendësuar feeds kronologjik me një algoritëm? Epo, pesë vjet më vonë dhe duket se Instagram do ta ndryshojë atë vendim. Në një seancë dëgjimore të nënkomisionit të senatit, kreu…
Facebook po pezullon punën në aplikacionin Instagram Kids, pas kritikave të shumta
Instagram ka njoftuar se po pezullon zhvillimin e asaj që është quajtur "Instagram Kids", një version i aplikacionit për shpërndarjen e fotografive që u drejtohet fëmijëve nën 13 vjeç. Shefi i Instagram, Adam Mosseri njoftoi lajmin në një postim në…
Facebook është i vetëdijshëm për efektin e dëmshëm të Instagramit tek vajzat adoleshente
Facebook ka mbajtur sekret hulumtimin e brendshëm për dy vite që sugjeron se aplikacioni i tij në Instagram i bën çështjet lidhur me imazhin e trupit më keq për vajzat adoleshente, sipas një informacioni nga firma teknologjike. Që të paktën…