Tag: Activition

Sa lojtarë ka Call of Duty: Mobile?
Call of Duty: Mobile është ngjitur shpejt në krye të renditjeve për Android dhe iOS. Që nga loja e nisur në vitin 2019, CoD: Mobile është shkarkuar shumë herë. Vetëm në gusht 2021, loja u shkarkua mbi dy milionë herë…
Loja e re e Call of Duty do të njoftohet javën e ardhshme
Sezoni i festave të vitit 2021 po afrohet, dhe megjithatë, ne ende kemi akoma shumë pak detaje zyrtare mbi titullin kryesor të Call of Duty të këtij viti. Ne e dimë që Sledgehammer Games është përgjegjës për lojën, që thuhet…