Veçori dhe sfida të reja do të vijnë në CoD Mobile në janar
Sezoni i dytë do të mbyllet në janar dhe një mode i ri do të prezantohet. Activision zbuloi planet për Call of Duty: Mobile në Reddit për gjatë muajit janar. Këto janë disa nga gjërat e reja që do të…