Tag: Action-horror

Alien është loja më e fundit aksion-horror
Një lojë krejt e re Alien është në rrugë e sipër. Titulli u zbulua plotësisht nga llogaria zyrtare e Alien në Twitter, dhe jo, nuk është Aliens: Dark Descent, i cili u njoftua tashmë në Summer Game Fest. Kjo është…