Valorant leak shfaq “Snowball” game mode për sezonin e dimrit
Tani që Act 3 ka goditur serverat live, Riot ka plane të reaja për sezonin e Dimrit Sigurisht, me fillimin e Act 3 erdhi harta e re e quajtur Icebox, e cila ndoqi të njëjtën estetikë me dëborë që mund…
Riot mbyll përkohësisht ranked në Act 3
Devs kanë gjetur një defekt "te rrallë" në audio Riot ka zbuluar një defekt në audio në të gjitha hartat dhe, me lëshimin e Act III më vonë sot. Zhvilluesit duan të testojnë sa më shpejt të jetë e mundur…
Top 3 agjentët që dominojnë në Icebox VALORANT
Harta e re do të mund të luhet nga të gjithë lojtarët e Valorant më 13 tetor. Sigurohuni që të visheni mirë dhe të merrni dicka te nxehtë me vete sepse harta e re në Valorant po vjen. Harta me…
Zbulohet agjentja e re e Valorant nga një data miner
Riot Games hodhi shenja drejt një agjenti të ri VALORANT, por vetëm u dha fansave informacione të vogla rreth ability kit të saj. Data miners kanë zbuluar emrin dhe aftësinë e plotë të agjentes të vendosur javë para njoftimit zyrtar.…
Valorant zbulon detaje rreth Act 3
Valorant Act 3 pritet të vijë së shpejti dhe Riot po nxjerr në dritë disa detaje se çfarë do të sjellë së shpejti Gjatë ditës së djeshme, account zyrtar i Valorant postoi në Twitter një imazh bashkë me një mesazh…