Academy D.Va është skini i parë që Overwatch sjell për përvjetor
Eventi i përvjetorit të Overwatch fillon në 21 maj dhe D.Va do të marrë një skin të ri me këtë rast. Skini: "Academy D.Va" i jep Hana Song një mundësi për të prekur ca libra me dorë. Le të shpresojmë…