Joker kryeson listën e nominimeve në Oscar 2020
Joker është filmi me më shumë nominime. Janë njoftuar nominimet për Oscar këtë vit. Joker kryeson të gjithë filmat me 11 nominime në total, përfshirë këtu Best Picture, Director, Actor dhe Score. The Irishman, 1917 dhe Once Upon a Time…
Nominimet e Oscar: Black Panther nominohet për Best Picture
Janë publikuar nominimet për Academy Awards këtë vit dhe Black Panther është zyrtarisht filmi i parë me superheronj në të gjithë historinë e kinematografisë që ja ka dalë të marrë nominimin për kategorinë Best Picture. Ky është vetëm një prej shtatë…