Zbulohen aftësitë e Yone në League of Legends
Ai duket deri diku i ngjashëm me Yasuo Pas një pritjeje mjaft të gjatë, Yone më në fund do të vijë në League of Legends si kampioni më i ri i lojës. Riot Games gjithashtu ka zbuluar aftësitë që pritet…
Një e-mail tregon aftësitë e kampionit të ri të League of Legends
Ja se si do të duken aftësitë e Sett Riot Games i ka dërguar disa lojtarëve të League of Legends një teaser për kampionin e ri të lojës, i cili me shumë mundësi do të quhet Sett. Kjo tregon se…
Zbulohen detajet e aftësive të Senna në League of Legends
Ajo mund të jetë e fortë si në Solo Queue, por edhe në Pro Play Më në fund aftësitë e Senna janë zbuluar zyrtarisht, dhe duket se ajo do të jetë një prej "support-eve" më unike dhe agresive në League…