Tag: Abdu Rozik

Ja çfarë ka ndodhur së fundmi me Hasbulla
Hasbullah Magomedov dhe Abdu Rozik janë bërë dy nga luftëtarët e preferuar të internetit pavarësisht se nuk janë përballur ende, dhe rezulton se kërkesat për pagesa po bëhen shumë të mëdha. Hasbullah u bë i njohur si "Mini Khabib" në…
Kur do të ndeshet Hasbulla me kundërshtarin e tij?
Javët e fundit, Hasbulla Magomedov,i njohur si Mini Khabib, ka postuar video të tij duke u stërvitur për ndeshjen e tij të ardhshme me Abdu Rozik. Ylli i TikTok u pa duke u stërvitur në palestër me luftëtarin MMA Asxab…