Një ekzekutiv i Xbox jep një update mbi Halo Infinite
Deri më tani, Microsoft ka lëshuar vetëm një trailer për Halo Infinite (përveç trailerit të motorit SlipSpace), kështu që fansat janë kuptueshëm të etur për të parë dhe mësuar më shumë rreth lojës së ardhshme të Halo. Duke pasur parasysh…