Tag: AAA

Naughty Dog po punon në lojëra të ndryshme AAA
Për një zhvillues AAA si Naughty Dog, mbajtja e zhvillimit të ardhshëm të fshehtë është e vështirë, veçanërisht me krijuesin e lojës që tashmë ka hasur në një histori të fundit me leaks. Sidoqoftë, një postim i fundit i punës…
Rockstar po përgatit një lojë AAA open-world VR
Në bashkëpunim me Video Games Deluxe. Pas njoftimit të fundit se GTA V do të vijë në PlayStation 5 dhe thashethemeve të shumta për pasardhësen e saj, GTA VI, një lajm i ri po qarkullon se Rockstar Games është në…
Sega do të njoftojë një lojë AAA në Gamescom 2019
Gjithsesi loja nuk është nga zhvilluesit e Total War. Për pak javë do të kemi Gamescom 2019 dhe le të themi se këtë vit do të ketë shumë gjëra që mund të presim nga evenimenti. Krahas faktit që në të…