fbpx
A Plague Tale: Innocence Review
Në një industri që ka si qëllim vetëm të fitoje, Focus Home Interactive konsiderohet si një kompani e mire. Jemi në mes të 2019s dhe pak a shumë kemi pare me dhjetëra multiplayers që tentojnë të çajnë tregun, vetëm për…
A Plague Tale: Innocence: Shihni 16 minuta gameplay
Nga gamescom vjen një video gameplay prej 16 minutash për aventurën e ardhshme të veprimit A Tale Plague: Innocence. Videoja tregon një sekuencë nga video-loja e ardhshme, shumë interesante indie, e cila iu prezantua shtypit të E3 pas dyerve të…