Zbulohen titulli dhe logoja e Space Jam 2
Vazhdimi për klasikun e 1996s, Space Jam, më në fund ka një titull. Përmes instagramit, ylli i filmit LeBron James postoi një video ku tregonte kapelen e tij të re, që kishte në të titullin: Space Jam: A New Legacy.…