One Punch Man: A Hero Nobody Knows: Zbulohen katër personazhe të tjera
Bandai Namco Entertainment vazhdon të na bombardojë me njoftime dhe trailer-a për lojërat e ardhshme. Specifikisht, kompania tani ka zbuluar katër personazhe që do i shtohen bashkësisë së lojës One Punch Man: A Hero Nobody Knows. Trailer-i zbulon Caenage Kabuto,…