Tag: 8K

Shihni këtë super remaster me rezolucion 8K të San Andreas
A nuk ka asnjë lojë nga Rockstar Games që meriton një remaster sesa Grand Theft Auto: San Andreas? Ky mod i jaw-droping me ndihmën e inteligjencës artificiale na jep një paraqitje të shkurtër të asaj që mund të jetë, dhe…