Kamera e Samsung Galaxy S11 do të filmojë video në 8K
Leak-u më i fundit për Galaxy S11 e konfirmon këtë gjë Përpara zërave të shumtë, renders të telefonit dhe raportimeve të shumta, thuhej se Galaxy S11 do të sillte një kamer për të cilën ja vlente pritja. Një prej opsioneve…