Tag: 86

Këto janë animet më të preferuara së fundmi nga femrat
Anime është një industri në rritje kohët e fundit duke marrë famë kudo në botë me audienca nga më të ndryshmet. Dhe femrat janë pjesë e kësaj audience dhe ku së fundmi janë zbuluar anime që femrat po ndjekim më…
Anime që duhet të shihni këtë sezon vjeshte
Sezoni i vjeshtës sapo ka hyrë dhe shumë anime të reja do të nisin së shpejti. Por lind pyetja se cilat prej tyre duhet të ndiqni. GameON ka bërë një listë me anime më interesante që mendojmë se duhet të…