Tfue ka gjetur një mënyrë për të luajtur pa Cloak në Fortnite Trios Finals
Duket se Tfue ka gjetur një mënyrë për të konkuruar në Trios Tournament të Fortnite, pa Cloak, teksa relatat e tyre profesionale përkeqësohen dita ditës. Nuk është më sekret se Tfue dhe parterët e tij në trio, Cloak dhe 72hrs…
Tfue nuk do të merret më me Cloak dhe 72hrs pasi ata “i kushtuan $140,000”
A është ky fundi i miqësisë me Tfue dhe Cloak? Nuk mendonim kurrë se do e thonim këtë, por Turner 'Tfue' Tenney ka arritur në një pikë pak të vështirë në raport me shokët e tij Dennis 'Cloak' Lepore dhe Thomas…