Tag: 5G

iPhone-ët e këtij viti mund të mos përfshijnë një karikues në kuti
Mund të jetë për uljen e kostove dhe arsye mjedisore Ju mund të mos gjeni shumë në kutinë për iPhone të këtij viti përveç vetë celularit. Analisti i besueshëm, Ming-Chi Kuo pretendon në një hulumtim të tijin se modelet e…
Si ndikon 5G në Gaming | GameON BUZZ
Videolojërat përmenden shpesh kur vjen puna tek teknologjia 5G dhe në këtë GameON Buzz do të zbulojmë mënyrat se si 5G do të përmirësojë gaming në të ardhmen.
Këto janë trendet për mobile që do të vijnë në 2020
Këto janë sipas analistëve trendet që do të shihen më shumë në 2020 2020 pritet të  jetë një vit i madh për industrinë mobile. Industria mobile ka patur një rritje të vazhdueshme gjatë viteve të fundit dhe 2019 ishte një…
Bëhen leak variantet dhe numri i modeleve të Samsung Galaxy S11
Samsung Galaxy S11 do të vijë me 3 modele Tashmë që problemi i lidhur me fingerprint sensor në Samsung Galaxy S10 dhe Note 10 po rregullohet nga Samsung dhe po afrohet fundi i 2019, ka ardhur koha të flasim se…
Interneti 5G arrin shpejtësi download 1.6 Gbps në Galaxy Note 10
Megjithatë bateria shkarkohet shumë shpejt Gjigandi korean i teknologjisë Samsung është i pari prej prodhuesëve të smartphone në botë që ka implementuar mundësinë për të përdorur rrjetin 5G në smartphone-t e tyre flagship. Versione specifike të Samsung Galaxy S10 dhe…
Huawei pushon 600 punonjës nga Futurewei si pasojë e vendimit të Trump
Huawei është duke hequr nga puna mbi 600 njerëz nga kërkimi Futurewei i tij në SHBA. Kompania e bëri këtë lajm zyrtar ditën e hënë, kur i nisi email-et zyrtare mbi 2/3 të stafit të punonjësve. Aty shpjegohej se duke…