Civilization 6 shton piratë në update-tin e javës së ardhshme
Civilization 6 po shton një pirate mode në një update falas të javës së ardhshme. Civilization 6 është më i fundit në një seri të lojërave të strategjisë. Loja, krijuar fillimisht nga Sid Meier, është një ekskluzivitet me rrënjë të…
Humankind është një lojë strategjike nga SEGA si asnjë tjetër
Loja 4X e Amplitude Studios i jep mundësi lojtarëve të përziejnë dhe të bashkojnë kultura të ndryshme Humankind duket se do të jetë një konkurrente e fortë e Sid Meier's Civilization. Loja strategjike 4X pritet të vijë vitin e ardhshëm…