Leak-u më i fundit zbulon gjithçka rreth PlayStation 5
Ky leak ka ardhur nga 4chan dhe jep shumë detaje Një leak i fundit nga 4chan rreth PlayStation 5 na ka dhënë shumë informacion rreth konsolës së ardhshme të Sony, por ende do të na duhet të presim për zbulimin…