Shihni trailerin lançues të Metro Exodus Sam’s Story DLC
Shtesa më e fundit për Metro Exodus 4A Games kanë lëshuar trailerin fillestar të DLC-së së dytë dhe të fundit të Metro Exodus, Sam's Story. Është një paketë e madhe zgjerimi që funksionon në të gjitha platformat në të njëjtën…