Seriali televiziv i Halo do të jetë si Game of Thrones
Një version pa incest dhe me më shumë armë i Game of Thrones Seriali televiziv i Halo, i cili pritet të nisë prodhimin më vonë gjatë këtij duket se do t'i ngjajë Game of Thrones, por pa skenat e incestit.…