Tag: 3090

Nvidia GeForce RTX 3080 & 3090 – data e lançimit, çmimi dhe ku mund t’i blini këto karta grafike për Shqipëri & Kosovë
Kartat grafike MSI GeForce RTX 3080 & 3090 të Nvidia janë hapi më i madh në këtë gjeneratë dhe kjo është gjithçka që duhet të dini rreth tyre Kompania MSI sjell në treg serinë e saj jashtëzakonisht të fuqishme të…
Kartat grafike MSI GeForce RTX 3080 & 3090 – data e lançimit, çmimi dhe ku mund t’i blini për Shqipëri & Kosovë
Kartat GeForce RTX 3080 & 3090 janë hapi më i madh në këtë gjeneratë dhe kjo është gjithçka që duhet të dini rreth tyre Kompania MSI sjell në treg serinë e saj jashtëzakonisht të fuqishme të kartave grafike, GAMING dhe…
Njoftohen kartat e reja grafike, Nvidia GeForce RTX 3090, 3080 dhe 3070
Ato mund të arrijnë deri në 8K 60fps Nvidia ka zbuluar gjeneratën e ardhshme të serive 3000, dhe këtë herë ato vijnë me Ampere tech për të përmirësuar shumë shpejtësinë dhe performancën. Karta më e mirë, GeForce RTX 3090, është…