Tag: 3060 Ti

AMD RX 6600 GPU mund të jenë më të lirë se RTX 3060 dhe 3060 Ti të Nvidia
Ne nuk presim që kartat grafike të AMD-së RX 6600 dhe RX 6600 XT të jenë të disponueshme për kompjuterave të lojërave deri në gusht, por duket se tashmë kemi marrë një shenjë se çfarë lloj çmimi mund të presim.…