Talentet e esports dominojnë listën 30-under-30 të Forbes për sporte dhe gaming
14 nga të përzgjedhurit ishin nga gaming Forbes Europe së fundmi publikoi listën e saj të sports dhe gaming 30-under 30 dhe këtë vit lista kishte plot emra të mëdhenj të esports. Lista përfshinte edhe kompetitorët e esports, por edhe…
Lista “30 Under 30 Gaming” e Forbes përfshin Bugha dhe EwOk
Forbes ka publikuar listën e personaliteteve të reja me më shumë influencë në gaming Disa personalitete nga bota e streaming dhe esports e kanë gjetur veten në listën e Forbes "30 Under 30" për industrinë e videolojërave. Kjo listë përmban…