Tag: 3 out of 10

Epic solli një tjetër lojë surprizë falas për këtë javë
Raundi i fundit i lojërave falas në Epic Games Store është live dhe këtë rradhë Epic solli një lojë surprizë në rrugë e sipër. Përtej Wilmot's Warehouse, ju mund të merrni falas edhe episodin e parë të 3 out of…