Rocket League ka një fundjavë 2XP duke filluar që sot
Lojtarët që duan ta kalojnë shpejt Rocket Pass do të kenë mundësi të bëjnë boost progresionin e tyre. Rocket League do të mbajë një event double xp mes datave 22 dhe 26 tetor. Kjo fundjavë me 2XP është një mundësi…