Bëhuni pjesë e festimeve të eventit 24-orësh, 2KFest
2KFest ka filluar tashmë! Këtu është gjithçka që duhet të dini për eventin e transmetuar live! Transmetimi global 24 orë do të sjellë më të mirën e muzikës, basketbollit, lojrave dhe kulturës për të festuar brezin e ardhshëm të NBA…
Njoftohet 2KFest për të festuar 21 vite të 2K
Tani që NBA 2K21 ka dalë zyrtarisht për konsolat next-gen, 2K ka njoftuar 2KFest, një festë globale të muzikës, basketbollit, lojërave dhe kulturës. Ngjarja 24-orëshe do të paraqesë NBA dhe WNBA All-Stars dhe legjenda, talente muzikor dhe influencers nga e…