Tag: 2k23

Zbulohet data e lançimit të NBA 2K23, Michael Jordan ylli i lojës
Basketbollisti ikonë dhe atleti legjendar Michael Jordan do të shfaqet në kopertinën e NBA 2K23 Michael Jordan Edition dhe Championship Edition, ka njoftuar 2K Sports. Në njoftimet e sotme u konfirmua edhe data e lëshimit të lojës, 9 shtatori. 2K…