Një lojë e re Bioshock do të vijë së shpejti
2K krijon një studio të re dhe konfirmon zërat Një lojë e re BioShock është duke u zhviluar, ka konfirmuar publikuesi 2K. Projekti do të jetë në zhvillim gjatë viteve të ardhshme dhe zhvillimi do të drejtohet nga studio e…
Borderlands 3 shiti më shumë se pesë milionë kopje në pesë ditë
Borderlands 3 është loja që është shitur më shpejt në historinë e 2K Borderlands 3 shiti më shumë se pesë milionë kopje në pesë ditët e para. Në një deklaratë për shtyp më herët gjatë ditës së sotme, publikuesi 2K…
Lojërat Borderlands 1 dhe 2 po përjetojnë një Review Bomb nga fansat
Fansat e Borderland e prisnin që loja e tretë e serisë të ''tradhëtonte'' Steam dhe të publikohej ekskluzivisht në Epic Store, kështu ata janë hakmarrë në një farë mënyre duke postuar komente të këqija dhe jo të sakta për lojën. Por…