NBA 2K21 nis Season 2 të MyTeam me titull “Next is Now”
Pas javësh të njoftimeve të gjeneratës së ardhshme, pronarët e konsolave të gjeneratës aktuale më në fund kanë disa lajme të mira. 2K Sports më në fund ka shpallur Season 2 të NBA 2K21 MyTeam dhe e ka quajtur atë,…
Patch 3 i NBA 2K21 më në fund është live
Seti i fundit i updates janë njoftuar nga 2K Sports. Ja çfarë duhet të dini Ne na është treguar një vështrim i parë në next-gen të 2K21, por ka ende punë për t'a kaluar në edicionin e gjeneratës aktuale. Update-i…