fbpx

Tag: 2K League

PS5 bëhet konsola zyrtare e NBA 2K

NBA 2K League ka hyrë në një partneritet shumë-vjeçar me Sony Interactive Entertainment që e bën PlayStation 5 të kompanisë konsolën zyrtare të ligës. Marrëveshja hyn në fuqi këtë muaj dhe do të shohë të 23 ekipet dhe 138 lojtarët…