Tag: 2K Foundation

Luka Doncic, rindërton fushën e tij të fëmijërisë në Slloveni
Ashtu si shumë lojtarë të NBA, dhe ne të tjerët, Luka Doncic u rrit duke luajtur basketboll në një fushë lojrash. Kjo ndodhi kur ai ishte në Ljubljana, Slloveni. Dhe si shumë prej nesh, ai e ka parë atë fushë…