Tag: 2ch

Një dyshek i dizenjuar për lojtarët del në shitje në Japoni
Ka karrige lojërash, tastiera lojërash dhe pije energjike. Të gjitha këto janë të dëgjuara për ne. Në Japoni, tani ka dyshekë për lojtarët. Kjo është e vërtetë, dyshekët e lojërave! Bauhutte e Japonisë ka bërë emrin e saj duke shitur…