fbpx

Tag: 21 janar

Update i 21 janar sjell makina të reja dhe zbritje në GTA Online
Update i cili vjen çdo javë ka ardhur përsëri ketë javë në GTA Online. Ketë radhë ky update ka shtuar shumë makina të reja bashkë me shumë ulje të reja në shumë aspekte të lojës. Kohët e fundit GTA është…