Tag: 2022

A ja vlen të blini një PS4 në 2022?
Blerja e një PlayStation 4 në 2022 është një ide më e mirë sesa tingëllon për shkak të çmimit të lirë dhe librarisë së shkëlqyer. Me daljen e PlayStation 5 dhe më të lehtë për t'u gjetur se dikur, shumë…
A do të kemi më TikTok në vitin 2022?
A do të mbyllet TikTok në 2022? Me vite të tëra reagimesh dhe thashetheme për mbylljen e aplikacionit, është koha për ta zgjidhur atë një herë e përgjithmonë. Website i krijimit të videove TikTok është bërë një sensacion në internet…
Planet e detajuara të Riot për European Regional Leagues në 2022
Për të vazhduar forcimin e rrugëve për lojtarët profesionistë të League of Legends, ndryshime të mëdha po vijnë në European Regional Leagues në 2022. Kjo përfshin forcimin e strukturës së tyre dhe sigurimin e stabilitetit të tyre duke ecur përpara…