Tag: 2022 world championship

Pokémon Go shkon në 2022 World Championship
Një titull tjetër Pokemon do të bashkohet me skemën e lojërave të paraqitura në Kampionatin Botëror 2022 dhe është e sigurtë që do të ngrejë lojtarët dhe gati për të shkuar. Pas shfaqjeve të shkurtra PvP në Worlds 2019, Pokémon…