Google Stadia ka një lineup të dobët për 2020
Google Stadia u lançua në 19 nëntor për njerëzit që paguan $130 për hardware kit dhe bënë subscribe në Stadia Pro. Në një pikë gjatë 2020ës pastaj, Stadia do të bëhet e disponueshme për të gjithë. Fatkeqësisht, ende nuk duket…