Pritet që Grand Theft Auto 6 të vijë në 2020-2021
Mund të kemi marrë konfirmimin e parë për lançimin e lojës. Lajmet për GTA 6 nuk do të ndalojnë kurrë. Në mes të të gjithë thashethemeve dhe leaks për lojën, kemi marrë tashmë konfirmimin e parë për të. Dublanti zanor…