Këto janë lojërat më të shitura të 2019
NPD Group ka zbuluar dhjetë lojërat më të shitura në PS4, Xbox One, PC dhe Nintendo Switch për vitin 2019, ose të paktën lojërat me shitjet më të mira të vitit për tregun e Shteteve të Bashkuara. Me fjalë të…
Netflix zbulon filmat dhe serialet më popullore të 2019
Netflix ka zbuluar një listë me filmat dhe serialet më të njohura të 2019s. Ju paralajmërojmë se disa prej emrave në këtë listë do ju çudisin. Teksa lançime masive si Stranger Things 3 dhe The Irishman ja kanë dalë të…
10 cosplay më të mirë të 2019s
Teksa 2019 vjen drejt fundit, ka ardhur koha që të shohim 10 cosplay-t më të mirë që ky vit ka sjellë. Cosplay është një formë arti në vetëvete, që kërkon aftësi dhe talent të paparë për tu arritur. Këto artistë…
Këto janë klipet më të çuditshme në Twitch për 2019
Le ta pranojmë, Twitch mund të jetë një vend shumë i çuditshëm ndonjëherë. Nuk është çudi që streamers krijojnë disa momente të paharrueshme kur janë duke transmetuar live. Qofshin këta gamers, lojtarë pro të esports, muzikantë ose artistë, Twitch është…
Kush janë streamer-et femra më të mira të 2019s?
Gjatë 2019s kemi patur një rritje të dukshme në numrin e streamer-ave femra, të cilat janë duke fituar shumë famë bashkë me rritjen e popullaritetit të tyre. Pavarësisht faktit se bota e streaming është kryesisht e dominuar nga meshkujt, tashmë…
Bleeding Edge, një brawler 4v4 nga Ninja Theory, merr një alpha këtë muaj
Duket si një Overwatch në melee Ninja Theory sapo zbuloi 4v4 melee brawler-in e ardhshëm, Bleeding Edge. Kjo sigurisht ndodhi gjatë konferencës së Microsoft në E3. Traileri që mund ta gjeni më poshtë, zbulon se një alpha teknike do të…